ELECTROLUX

Clean Room Module

 

Индивидуално Производство и увоз и Трговија  со Опрема за Стерилизација на Електролукс Д.Палензо

Нашата единствена компетентност е во развојот и производството на поединечни производи, во UV, LED-UV или IR технологија.

Тесно соработуваме со OEM и деловни партнери од хемиската индустрија кои произведуваат мастила за печатење, премази, лепила или заптивки. Ги разбираме барањата на нашите клиенти и барањата на пазарот. Ги препознаваме знаците на времето - и поставуваме технолошки трендови. Во нашите лаборатории за истражување и производство, ја развиваме утрешната технологија за стврднување и сушење - како и индивидуално приспособени UV решенија за нашите клиенти.

Сè од еден извор и од едно место  во Македонија и тое е Битола Манастири.

Ние продаваме најголемо значење на квалитетот на нашите производи и производи кои ги продавме од нашите партнери . И бидејќи е од суштинско значење високотехнолошкиот систем за лекување да може да биде добар само како неговите клучни компоненти - ние едноставно ги произведуваме самите!

Во рамките на групата Електролукс Д.Палензо, ние не произведуваме само високотехнолошки електронски материјали и продавме опрема од нашите партнери за нашите системи за стврднување и сушење. Нашите подружници и партнери го произведуваат и срцето на секој уред, UV или IR ламба. Ултрачистиот кварц е суровина за најчистото кварцно стакло кое е неопходно за производство на нашите висококвалитетни светилки.

Исто така, во врска со LED технологијата, сакаме да се погрижиме нашите клиенти да добијат ништо друго освен најдобрата можна единица за лекување. Затоа, сите LED уреди се дизајнирани и склопени во нашите централи во најсовремени производствени погони кои ги исполнуваат најновите стандарди за слабо производство и квалитет.

Системите за сушење на Електролукс Д.Палензо се опремени со алуминиумски рефлектори со специјално развиени геометрии кои се разликуваат според примената за која се дизајнирани. За подлоги чувствителни на температура се користат дихроични рефлектори. Во Hönle тие се обложени со испарување до 70 единечни слоеви и се способни да го апсорбираат несаканото IR зрачење и да го рефлектираат УВ зрачењето кое е неопходно за УВ стврднување (Технологија на ладно огледало).

Само комбинацијата на сите овие индивидуални висококвалитетни компоненти гарантира сигурен и ефикасен процес на стврднување со УВ.

Произведено во Македонија и нивните Партнери.

Производите на Електролукс Д.Палензо се резултат на германската и македонска изработка - од дизајн инженеринг до изработка. Се потпираме на висококвалификуван кадар и на наш сопствен хардвер и софтвер по нарачка за да ги исполниме највисоките стандарди за квалитет. Како резултат на ова, ние сме во состојба да ги снабдуваме нашите клиенти со производи од високата класа.

Покрај ова, помагаме да се зајакне Македонија како производствена локација.  е компанија со сеопфатна шема за продажба, ние работиме заедно со неколку универзитети и партнери од хемиската индустрија за да се осигураме дека името Електролукс Палензо и терминот „Произведено во Македонија“ продолжуваат да значат истакната технологија и највисоко можно квалитет.

http://www.electroluxpalenzo.mk/index.php?option=com_docman&Itemid=68